krása ST!
27.11.2010 10:39:00 | xoxoxo
Ať záblesk lásky těla promění v oheň a nikdy ať nevyhasne. Moc hezky jsi básničku napsala s citem a velikou láskou.))
26.11.2010 13:50:00 | carodejka
mlha je tajemná žena
mizí v ní lidé beze jména...
někteří i navždy
jak zasaženi silou pažby zbraně
za ně prosím..
za všechny duše v mlze
tvrze přeceněných sil zbořte...
26.11.2010 13:37:00 | Mbonita
Já v mlze ráda jezdím moc
/ ta mystika má dvojí nádechy:
kousíček vzrušení a obavu
A to mi tvoří příběhy
jak by šly na pomoc
svou cestou svobody i útěchy
asi jsem na hlavu
ale třeba mlhou tou projedu do něhy...
26.11.2010 13:30:00 | šuměnka