Vtipná / a vyhrabala mi v hlavě podobnou tu chvíli
kdy sice lístek mám, však nejspíš ím, jak pílím
tak z kapsy vyletěl mi někam pryč
a revizor, já suverén
/zbytečný city i necity, pravdy i neptavdy/ dal bič!
a hnal mě z metra ven...
28.11.2010 11:43:00 | šuměnka