Rvou s nás cit,
nevšední moudrost.
Nechtějí nás nechat snít,
snaží se nám,vtlačit šlechtěnou tupost.
ST
06.12.2010 21:01:00 | Nick Name
St je v tom hodně silných emocí a ty tomu dávají průraznost a naléhavost...báseň na víc než jedno přečtení
27.11.2010 10:45:00 | la loba
Hrnou suché popraskané tváře,
lidskými buldozery na smetiště.
Magické mimo planetární záře,
v tichu dopadají,na cenzurovaná jeviště.
Dobrovolníků na mučení ubývá,
nástroje korodují železem.
Další blázen svět dobývá,
mi na jeho křídlech pojedeme,s hrdlořezem.
Píšeš dobře a má to sílu slova a to mě vždy dostane tak piš dál! ST!
27.11.2010 10:36:00 | xoxoxo
...hodí válku,to divadlo i do hlediště.
Dobře že dobrovolníků (a kéž by i tupců) ubývá.
26.11.2010 15:04:00 | Kapka