St...když mě starou cynickou větev něco dojme tak to je už co říct!!!A většinou je to nějaká z Tvých krásných básní:-)
27.11.2010 10:46:00 | la loba
krása koní a jejich kouzlo je něco co mě vždycky dovede k úžasu ,jsou to prostě zvířata králů!!!! ST! Krásně jsi to napsala.
27.11.2010 10:29:00 | xoxoxo