pramen neřesti
Jedno žebro po druhém,
jedno žebro po druhém.
Křup tam,
copak to mám za lubem?
Pěst na oku, zuby v dlani,
to je to správné potýrání.
Krve trošku, pláče moc,
stroze volá o pomoc.
Jedna kost lup, druhá křup,
jsem veliký hromotluk!
Bojí se mě a to moc,
stále volá o pomoc.
Plíce plní se jí vlastní krví,
upadá tak v zapomnění.
Dívka s tváří neznámou
a s halenkou krvavou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)