Máš na to celý život
celý život je co se učit
pořád nějaké překvápko
a to mě baví...
26.11.2010 20:23:00 | Kapka
mockrát děkuju Ti za Tvá slova
však já tím chtěla říci
že pořád je se čemu učit
jen co pochopíš jeden čin, situaci
přijde další, nová
chtěla jsem pochopit svou radu
a tím vlastně vyjádřit
jak v co největším souladu
co nejlépe tu žít...
děkuji
26.11.2010 19:06:00 | Jiná
Jen pragmatik se vyzná v pocitech
/ a to fakt ještě - kdo ví? /
Nech pocit mluvit v tónech třech
A on Ti k Tvému pochopení poví…
A věř, že nikdo vítr nezastaví
/ však já to dobře znám /
Tvá vyrovnanost na Tvé síle staví
/ chce-li, tak já Ti ji vyrovnám :o))
máš excelentní náměty i zpracování!
/ a v mnohém mi připomínáš mě samotnout?
V tom urputném hledání, tázání se a neúnavnosti/
krásný večer
26.11.2010 18:52:00 | šuměnka