Ta láska prokletá
Odpoutávám nohy od země
cítím svůj stav bez tíže
sténám v radosti němé
srdce mé je touze nejblíže
...
a kdo v lásku věří
hledá ji i nehledá
toho andělé si střeží
a na trůn věčný usedá
...
ta láska prokletá...
...a často si kvapně odlétá
poté v láskyplném přijetí
za čas zase přiletí...
...a to křičím něžně do světa
...zase přilétá...
krásná čarodějka zakletá
a tak to bude po léta
až do konce konců
se zvuky šťastných zvonců
Přečteno 367x
Tipy 23
Poslední tipující: Gabrielle, Satha, jitka.svobodova, Psavec, CULIKATÁ, hašlerka, labuť, Květka Š., zelená víla, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)