PROMĚNA MYŠLENEK
Anotace: a zrcadlo nemá děj...
Poslechni já vím?
odpovím....
nenajdu myšlenku ležet na chodníku
kde jsou květiny z pomníku
jen přesto hledej příští stín
kde je odpovím?
nevím
kolem běží
myšlenka co nemá cíl
věřím já pochopil
ale z prázdných domněnek
ztrácí se .....
PROMĚNA MYŠLENEK.....
Přečteno 310x
Tipy 23
Poslední tipující: Gabrielle, la loba, Tichá Šárka, Psavec, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, Hazentla, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)