Anotace: Seina je všemocná.
Já teď momentálně studuji ve Francii, takže toho času moc nemám. Ráda bych psala víc, ale frncouzský jazyk je pro mne prioritou :-) Snad až se vrátím...
27.11.2010 18:34:00 | kaňka ouškovaná
Ticho, z příčiny milování
dvou sametových, hebkých dlaní,
obliny rtu a ocele.
Nech ho krvácet vesele.
Zde něha je jen kapkou krve,
stejně tak horkou jako prve.
Nelze je smazat polibkem –
temnoty skryté vlahým rtem.
nádherné co víc dodat! ST a zasloužený velký!!!
27.11.2010 10:23:00 | xoxoxo