CHCEL SOM...
Anotace: Pozor dajte niektorí, kto a čím vás obdarí!
Chcel som Ti dať pús len zopár
ale vidím ,zas máš opar.
Chcel som Ti dať z lásky opál,
celý týždeň som ho kopal.
Chcel som ,aby si ma mala.
Ty si však len opál vzala.
Pre Teba som iná kasta.
A že ,prečo chlap furt chlastá!
Komentáře (2)
Komentujících (2)