Revoluce
Anotace: :::opožděně vzpomínková...
Dva copy
spentlené
nadějí
a trikolorou
bylo mi patnáct
a věřila jsem
V co?
To už se těžko vzpomíná
tolik jsem se změnila...
kam zmizela
odvaha,hrdost,soudružnost?
...chtěla bych
dva copy zase mít
odvahu sílu
a asi
i tu
naivitu
jako dřív
a svým nadšením ostatní nakazit
a jít
svrhnout
ty převlečené krysy
tak jako kdysi
mám stále holé ruce
vše při starém...
zas zvítězí
ten kdo má víc...
Přečteno 267x
Tipy 19
Poslední tipující: enigman, Helena Lovecká, Actafool, šuměnka, 6thSun, ZILA78, labuť, Satha, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)