Anotace: ze sbírky - Toužebná očekávání -
Zajisté, pane, pravdu díš
rozhodně napoužils' cizí slova
a ty to dobře víš
27.11.2010 22:11:00 | Kars
Už aby byl!
Zatím jen Šťasný a veslý
vánoce, milý příteli.
Zima až odejde v háj (vlastně z něj)
rozkvete kolem nás máj (a bude nám zase hej)
:-)))
27.11.2010 13:50:00 | Kapka
zapojuji myslenek tok..
kdyz se to tak vezme..
prvni maj..
muzem mit
i po cely rok :))
27.11.2010 12:50:00 | Bean