MROŽI
Chcel by som byť v takej koži,
akú majú všetci mroži.
Mrožia koža ,tá je príma,
neškodí jej vietor, zima.
Môže mrznúť,padať sneh.
Veď nech padá,vravím:,,NECH"!
V takej koži žijú mroži.
Pod kožou sa im tuk množí.
Preto žijú mroži v chlade.
Niesú však o smäde,hlade.
Majú aj kly,to sú oni.
Chobot? Ten majú len sloni.
No a fúzy,tiež im svedčia.
Z nádchy sa nikdy neliečia.
Otužilé sú to tvory,
kašeľ im nič nehovorí.
Komentáře (4)
Komentujících (4)