Pro trochu
Pro trochu Mamonu
pro trochu lásky
Zaprodáš duši démonu
zaprodáš za hluboké vrásky
Pro trochu pohodlí
pro trochu toho blahobytu
nikdo se již nemodlí
k bohu, ale ke korytu
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, Květka Š., NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)