Anotace: qfs
Být umělcem nejspíš znamená milovat svět proto co je,
a nebo ho nenávidět i proto co není....
Jinak naky, mě dost vyděsilo, hezky jsem e začetla a pak tohle?!
27.11.2010 14:53:00 | whiolet
umělci nebrečí
kdo že je přesvědčí
že jim jen postačí
že svět se točí
---
umělci nebrečí
umělci pláčou
umělci nekřepčí
umělci z mostů skáčou ;)
27.11.2010 13:02:00 | Satha