Za závěsem
Za závěsem
sama
rozháním řasama mlhu
a slzy kanou
do bláta pod nohama
Třpytivé hvězdy pozbyly lesku
zítřky ztratily lásku
v neobjetí a nepochopení
pro dceru
Řasama rozháním smutek
a slzy kanou na okno
s krvavým otiskem ruky
naznačujícím zamávání
na rozloučenou
Dech se tiší
a vnitřní síla
se nebezpečně pohupuje na vlásku
když nenávist v sebe
a všechno mě obklopila
hlavně v čas
který nic nezmění
Přečteno 417x
Tipy 17
Poslední tipující: TetaKazi, Sladkalu, Helena Lovecká, Alien.v.v.s., Lota, její alter ego, Psavec, labuť, Gabrielle, Kapka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)