Některé myšlenky nepotlačíme dokud si budeme říkat, že je potlačit chceme.
Musíme umět odpouštět, přijmout a pak vše možná odezní
Já jsem zatím k tomu nedospěla...
a když opravdu milujeme? věřím, že nemusíme zapomenou nikdy!
06.12.2010 20:59:00 | Nick Name
St jako vždy a jako vždy báseň co sice přečtu jedním dechem ale pak nad ní musím dlouze přemýšlet...vážně obdivuju jak dovedeš používat slova...
28.11.2010 11:26:00 | la loba
Polo transformace živelných trajektorií...moc pěkný začátek!
Zajímavé postřehy a obraty..hezky poskládané slůvka v básni ST!
27.11.2010 17:26:00 | xoxoxo