ČLOVĚKOMLOCI
Čeřím tvůj vstup vnímání,
do jasnějších úvah chápání.
Tak zkontroluj let,co strach nahání,
protože oni,duchové se dívají.
Sám nepřevracej modly,
kulty už dávno vírou sezřené.
Aby další mezi nás mohli,
a mi potom,po ni to převezmeme.
Vtěluji ti práva vyznání,
vtlačím ti vzestup moci.
Kdo nepochopil,sám sebe vyhání,
a vedle něho,jen člověkomloci.
Sám přísahej,
a hlavně žij.
Sám nikam nepadej,
boha do hrudi všij.
Chválím tvůj cit vyznání,
vím že vyšší energie tě pohání.
Jenže i bezmoc,k zlu navádí,
pak už je pozdě na pokání.
Sám nestavěj na hranu bohy,
božstvo už dávno světem vybrané.
Raději rozhýbej nohy,
zesláblé a režimem zdupané.
Tak podívej se,co vyvádí,
trochu volnosti a pýchy.
Kdo teď jim poradí,
když smějí se,s plnými břichy.
Přečteno 286x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, Danga, Mbonita, Tamara, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)