Odpovědi jako jarní beránky
Anotace: ...po dlouhé době
Cítíme se jako kaluni s černýma očima
-linie někam donekonečna-
hýbáme se na pružině
vytrkujeme oranžové kudrny z pruhované krabice
děsíme děti
a děsíme se dětí
Po ránu jsme rozpustilé holčičky
a po večerech pláčeme
osamělé
zavalené vzkazy od nechtěných
výčitkami od neodbytných
zhnusené zbytečnosti
-dusíme němý výkřik!
-zabíjíme?
-dožíváme...
-odpovědi jako jarní beránky
být, či nebýt?
Přečteno 381x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, klajusenka, Sladkalu, Andělskými perutěmi chráněna, James Libustka, Gabrielle, labuť, rry-cussete, 6thSun, její alter ego, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)