Medvídek
Anotace: každý je takovým plyšovým méďou
Medídek usnul sladce,
v pelíšku teď dřímá,
srdce své držíc v pracce,
z nosu mu teče rýma.
V puse kytku zvadlou
křečovitě svírá,
usmívá se nad mdlou,
které chybí víra.
Z očí tečou slzy,
krev brázdí jeho prsa,
zajde slunce již brzy
a sním spadne ranní rosa.
Amor předmět zpovědí,
krůpěj vody z očí hvězd,
tříští se na hruď medvědí,
jest poslední jeho křest.
Přečteno 279x
Tipy 9
Poslední tipující: Lamorte, Jaine, Amable seňor Marek, CULIKATÁ, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)