kdo jsi?
Jsem zub skončeného času
jsem slepota rádiového hlasu
jsem kolem hlavy spasitele trnitá svatozář
jsem krvavé prostěradlo přehozené přes oltář
jsem chyba tisku rozeslaná na pozvánkách
jsem chuť pepře ukrytá v lstivých slánkách
jsem vtip který zůstal stát bokem
jsem déšť zlobně se rozbíjející o tisíce oken
jsem ten, co si sám zvoní hranou
ve středu veselí obvykle stávám stranou
na otázku "Kdo jsi?" odpovídám předlouhou větou
a ze dvou možností vždycky volím tu čtvrtou
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Míša S., Judita, Martin Švarc, Anye, Petr Payne
Komentáře (2)
Komentujících (2)