Náramně jsem si početla, lehce si Tvé veršíky do svého života převedla a prostě tím vším náherným je pro mě můj miláček! :o) ST!***
28.11.2010 19:49:00 | NikitaNikaT.
tvůj přízrak jméno má
a zná ho jen srdce tvý
plný
touhy,vášně i bolesti...
ST
28.11.2010 15:07:00 | Mbonita
Nejkrásnější ať se zdají
sny, co maj se zdát!
Dál ať přízrak zpívá v ráji,
jestli tě má rád!
Přízrak jsou tvý touhy horký,
zbaví soužení,
vytáhnou tě ven z ponorky,
z pasti pro ženy.
Přízrak je tvůj budič žití!
Věř však, přijde den!
Přinese ti náruč kvítí...
Nebude tvůj sen.
28.11.2010 00:39:00 | Špáďa