Moja prvá láska voňala.
Voňala krásou.
Voňala mladosťou.
Voňala niečím, čo som
predtým nepoznal.
A veľmi opatrne,
s veľkým zaujatím
som to spoznával.
Moja prvá láska voňala.
Len jej štrnásťročný žalúdok
občas haproval.
A vtedy jej strašne smrdelo
z úst…