Od boku
Anotace: zrovna jsem tu sama, a všichni ostatní jsou jinde spolu
Otevři mysl...zři ty stíny
všichni jsou stejní...
stejní jako jiní...
Zavři oči...slyš jejich hlas
říkají ti věci líbezné
znamenají noci bezesné
Otevři ústa...přijmi jejich chuť
Budou tě pálit na rtech
vysají všechen tvůj dech
Zavři své srdce...už jdou
nedovol zničit tvojí duši
k tvým přáním budou stejně hluší
Zavři oči...otevři srdce své
stejně pohltí tě celou
mají kouzlo jak učinit tě nedospělou
Otevři všechny smysly
vnímej jen to co chceš
stejně nikdy nic nemůžeš...
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
Komentáře (0)