Zeď
Narážet do zdi
stále a stále
Narážet do zdi
stále a stále
Narážet do masy lží
kosti si lámat
Narážet do masy přetvářky
srdce drolit na prach
Narážet do zdi
lhostejnosti
Narážet do zdi
lhostejnosti
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Do Ga, Petbab, drsnosrstej kokršpaněl, la loba
Komentáře (2)
Komentujících (2)