Přání
Anotace: made in tearoom. :-)
Chtěl bych si lítat ve vzduchoprázdnu
jako lehký lístek v čaji
rád bych aspoň jednou zažil
co kosmonauti znají
Nebát se položit
v prostoru plout
gravitaci
i své tělo odložit
zout
Zout boty
a tančit vzduchem
živý být
a přesto býti duchem
Být se svou láskou
ve skupenství plynném
ztratit se společně
ve vesmíru stinném
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: Vampire angel, CULIKATÁ, synanceia
Komentáře (2)
Komentujících (2)