Anotace: Vždy jsme si tak rozuměli... A teď je mezi námi neviditelná zeď nevyřčených pravd a bolestí, pro které se těžko hledají vhodná slova. Navíc myslím, že tvým přáním není mi pomoct, ale sám sebe uchlácholit pocitem, že děláš věci správně tím, že jevíš zájem.
Pro mě Tvé dílko zní smutně, trošku jako výkřik... snažím se chápat, neb maloučko si převracím sama pro sebe, maloučko obracím listy meziřáků...
28.11.2010 21:14:00 | NikitaNikaT.