Anotace: první sloka je pravdivá, to druhé je sen dnešní noci, ještě jsem v jeho moci...
Bouřka a Oceán
dva milenci, když u sebe snad jsou
co ve vášni se k sobě prolinou
že k rozpoznání není, kdo žena. A kdo pán!
fakt k.r.á.s.n.ý!!
29.11.2010 06:11:00 | šuměnka
Napřed mě napadlo, že některé jednotlivé verše jsou moc dlouhé,
pak mě došlo, že by se asi v kratší verzi nedalo sdělit to, co báseň říká.
Po druhým přečtení musím říct, že tak to má být.
28.11.2010 20:43:00 | René Vulkán
Kapuško, Tvé dílko je hodně působivé, při čtení tajil se mi dech a srdce bilo snad na poplach, samotný, závěrem jsem si oddychla. ST!***
28.11.2010 20:02:00 | NikitaNikaT.