Anotace: Kolikrát jsem obhajoval svá jednání okolnostmi a kolikrát za nimi bylo něco jiného ...?
Sbírka: Až na vyjímky
René, Tvé dílko je zamyšlenkové, moudré, pravdivé, ze života... věř, že každý jej plně pochopí a možno, že za hlavu se chytí... Lhostejnost někdy bolí spíše druhé, strach ubližuje především nám samotným. Dávám Ti ST!*** ač chtěla bych víc, nende to tu ale.
06.12.2010 23:11:00 | NikitaNikaT.
lhostejnost a strach se spolu spojí a z toho se zrodí....zbabělost.
Lhostejnost je horší než strach.......
velmi výstižné a pravdivé ST***
01.12.2010 11:09:00 | Tamara
Výstižné! I když... Kdo ví, jestli lhostejnost není nakonec jen převlečený strach...?
29.11.2010 23:50:00 | TetaKazi
S hlavní myšlenkou se plně ztotožnuji, tihle dva braši nás provázejí až příliš často. I když podle mne lhostejnost a strach žijí spíš každý na svém písečku (pokud mám z něčeho strach, nemůže mi to být lhostejné).
28.11.2010 23:28:00 | divoska_jaja