Nechceš
tříšť do drinku?
Jasně. / Hledám si záminku /
A hledám nazdobené menu
A hledám kousek ženy
I to zamrzlé jezero
A tramontana
Jemuž bych dech snad ohřála svou operou
29.11.2010 13:31:00 | šuměnka
vzala jsem brusle
a maluji kliky a háky
na ledu
a náhle jsi na mě
vykoukl zpoza kožešinového přístěnku
v ruce talířek
s galantinou z kachny
a říkáš
máš chuť?
přiostřím sekeru pohledem
do tebe
a pak ti nabrousím brusle
u kotníků navážu mašle
udělám piruetu a ..ty pak holubičku..:-)
ST
29.11.2010 09:36:00 | Mbonita