když řeknu dokonalá, mrazí mi, říkám " dokonalá" zamrzla jsem v tvých pohledopocitech..
06.12.2010 20:27:00 | zelená víla
Tak pěkné a nápadité, pro mě lehce zamyšlenkové, s jistou hloubkou a city... ST!!!*** moc dobře se mi četlo a velice ráda jsem se nechala vtáhnou na malý okamžik na okraje meziřádků.
02.12.2010 21:52:00 | NikitaNikaT.
Krásná básnička psaná od srdíčka, procítěná, mávám ti milá přítelkyně.))
29.11.2010 19:46:00 | carodejka
básník se múzy dotýkal
říčkám již ztichlo rozvodnění
co osud kdysi roztikal
je v tvojí básni krásné znění
29.11.2010 14:33:00 | Kapka