Rádoby...
Anotace: /31.10.2010/ - noční deprese s hvězdičkou ;)
Sbírka:
Skleněnec
0
Dneska na mě blbě čuměl jelen
když jsem se houpala na gymnastickým balónu
zatímco depka sžírala mý oudy
- visely na provazcích
ta póza měla mašli
kolem hlavy
ale baví to, kurva lidi, mě to baví
kouřit modrý lightky během honu za napětím
a vírou že světu bez starostí
nasazuju nový parohy
0
Přečteno 436x
Tipy 38
Poslední tipující: TetaKazi, Veselý Drak, zvířenka, Gabrielle, Lota, blue, James Libustka, Špáďa, jedam, j.c., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)