1) mám dojem, že jsem to zažil
2) tvoje verše jsou geniální
3) ta báseň má úplně naprosto totálně maximální všechno z nároků, které bych si kladl na báseň, kybych chtěl být nejpřísnější, co jen dovedu... a to je neskutečný
21.12.2010 08:50:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Příběh ten vtáhnul mě do děje
nevidím, neslyším, zastavím čas
to se mi moc často neděje
vracím se k němu do vešů tvých zas
ST*
29.11.2010 13:46:00 | Kapka
Dobrý den
Jsem ještě beze jména
A když dovolíte, buďte můj sen
A já zas Vaše snově polapená…
29.11.2010 13:34:00 | šuměnka
Pane..
kde tu chumelí gumoví medvíci?
to víte jsem šibalka..
ve třešňovém boa
s malými rukavičkami
co jde po záchranným kruhu
a nějak se točím v kole
na schodišti.
Vy mi jistě povíte
kam jít na pomeranče.
A Tawny já...ráda
hlavně s čokoládou
při šachové hře...bílý králi.
29.11.2010 10:09:00 | Mbonita