Kosmos
Anotace: vyberte si z toho co chcete
Kosmos
V igelitových obalech
Po vzoru Otců poutníků
Vkládáme do úst ponížení
V řadách vedle sebe
Naše podpatky drtí kusy jídla
Vyzvracené z našich útrob
V igelitových obalech
Vrháme se na sebe
Protože pod sluncem je tma
Naše oči svítí šílenstvím
Křičíme své zoufalství
V našem soukromém kosmu
Kde neexistují bohové
Spoutáni naší paranoiou
Snažíme se tančit pod svitem měsíce
Pobláznění
V jednom stádu
V jedné děsivé myšlence
Kusy v igelitovém sousoší
Stojíme zpříma
A snažíme se dokřičet
Z našeho soukromého kosmu
Do kosmu druhých
Abychom zachovali druh
Aby srdce tloukla
A naše kosmy mohli žít klidně dál
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, James Libustka, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, Skalsky Pavel, Agniezka
Komentáře (0)