Polevový ideál
Anotace: nejen sladkost se odráží od všeho..
S úsměvem po jahodovém lesku
Posouváš své věci stesku
Rozpuštěné vločky pouštíš dál
S volností zavřených vzpomínek
Odmítáš chodit v davu
Lepíš plakáty po ulici zmarů
Kolem se motá plno barev
Přiviráš oči a práskáš dveřmi
Chuť roztrhaných džín nebolí
Formička prázdna co se naplní
V euforii vůně nevšední
Pod lupou dětské tváře,schovávají se všechny záře
Pestrost tmy se rozvíjí
Rty na tričku pracují
S volností na míru hledají
Alibi co je nohama vzhůru
Hořká slast a sladká rtuť
Vymazat cestu nedokážeš
Skryté zkraty duše nedá znát
Jseš z perníku,polevový ideál co nemizí
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Láďa, hypertenze, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (0)