No, taky bych na chvíli oči zavřela,
a nenechala bych se vůbec nutit,
hřejivé hebkosti bych tělo svěřila
(venku pak může být klidně mráz krutý)
:o)
10.12.2010 15:25:00 | Cecilka
No, taky bych vytuhla hned a tady
/ a nikdo by mě ani nemusel přemlouvat/
já načechrala bych si hajánky a šla tam spát
do jeho náruče vtěsnaná svými zády...
30.11.2010 12:01:00 | šuměnka