Na křídlech do spánku a snových vizí,
kde všechno je možné a nic není cizí,
kde každý, co třeba mu - to vlastní,
nejsou tam zápory, všichni jsou šťastní...
04.12.2010 11:36:00 | Veselý Drak
ta báseň oslovila mne tak velice
že nechala jsem až na noční ticho
svou inspiraci na dně krabice
by pro báseň pak přišel správný příchod;
Tak prosím zhasni!
A veď mne po svém těle
A potom nech, bych si své vlastní
cestičky mechové, našla až k Tobě do postele
Tak prosím slízni!
A kráčej jemně po mé duši
A potom nech, a nebo spíše řízni
do magického hledí náhody všech křídel muších
Tak prosím ztiš!
A ztlum mé rozbušené touhy
A potom nech, bych mohla přijít blíž
pro neskutečná magična mám totiž také vlohy
Tak prosím hřej!
A drž mne do úsvitu
A potom nech, a mluv i poslouchej
ty zakázané příběhy, co vážou vášeň k citu…
děkuji za to velice!
01.12.2010 22:34:00 | šuměnka
Moc pěkně napsané!
30.11.2010 15:20:00 | xoxoxo