Rybka
Anotace: je trošku víc starší...tři roky
Sklíčená sedíš na břehu řeky,
slzy se ti koulí po tváři.
Svíravá bolest uvnitř těla.
To není to, po čem tvá duše zatoužit chtěla.
Čekáš snad na rybku, co ti splní přání?
Nemusíš ani chvilku, už nejsou k mání.
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: neProstor, CULIKATÁ, PrinceznaHeliovýchbalonků, la loba
Komentáře (0)