KOLIKRÁT
Anotace: se ale zdá o tom....
Kolikrát potkávám lásky
které miloval jsem před chvílí
ty naše dávné krásky
smutku dál si naděje chválí
ze staré nahoty
zůstali vzpomínky
z neživé samoty
co běží zpátky
kolikrát jen milujeme
když vteřina tíží
potom se vzdalujeme
pro světlo boží
co v nás leží
já sebe i když potkávám
svou mlčící tesknotu
pod deku ukládám
jak v křídlech samotu
ale nestačí,to není klam
musím se sobě smát
já Okno Láskám,otevírám
a na kytaru budu jim zas hrát:
Kolikrát potkáváme lásky
co jsou dávno v cíli
zavřenými vratky
tiché smutné Vzpomínání.
Přečteno 327x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, j.c., James Libustka, la loba, CULIKATÁ, Psavec, Květka Š., Agniezka, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)