Přítel
U vrat srdce věčně sedí,
v žáru slunce,v zimní šedi
každý den na svém místě,
čeká tebe, hlídá jistě
domovní dveře svého pána,
pozdě večer,brzy zrána-
dbá na tebe, má tě rád,
je to tvůj nejlepší kamarád!
Přečteno 479x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Amable seňor Marek
Komentáře (1)
Komentujících (1)