Anotace: Takový pokud. Možná nezdařený, nevím. Chtěla jsem vysvětlit, co tím myslím, ale nechám vás přemýšlet!
Přeji jen linie zvučně plné,
co rozezní Tvůj den,
ať nejsou jako v symfonii
řídký part pro buben... |;-))
30.11.2010 13:20:00 | Špáďa
Ten houslový klíč moc napovídá, chtělo by tam dát něco jiného, tajemnějšího, skrytějšího. Ale i tak pěkné! ST!
(abych jen nekecal: ...jak hráči housloví nebo jako part houslový n. jako hráč basový n. ...) :o))
30.11.2010 11:51:00 | Zasr. romantik