Míta a Beruška
Anotace: Tobě beruško...a moc si přeji at to není naposled
Sedím tu v koutě,
kolem mne povyk,
už ani nevím co se tu děje.
Pomalu zhasínám svůj plamínek života,
bojím se má lásko bez tebe žít.
Chybí mi naděje,
tak moc se bojím... o tebe košiško,
o tebe jen,
slzy mi pomalu hrají ted po tváři,
a já už přemýšlím kde je můj konec.
Nechci tě ztratit,
nechci přestat bojovat,
láska má přece jediný důvod,
nejde žít bez člověka, jenž vryl se mi do kůže,
a zanechal stopy na mém malém srdci.
Chci ti jen říct,
že půjdu za tebou kamkoli jdeš a kdekoli skončíš.
Na jeden či druhý břeh půjdu s tebou klidně hned.
Sem totiž tvůj malinký Míta,
který narodil se pro tebe,
a pro tebe bude s láskou i umírat.
Miluju tě moje pusinko
Komentáře (3)
Komentujících (2)