Kavárna
V kavárně
za sklem
v bezpečí
pěny kapučína
vášeň
utlumena kofeinem
dřímá
jak kočka
s očima
přivřenýma
číhající
na rybku zlatou
zaseknout
ostrý drápek
a srdce
vytahnout Ti z hrudi
jak z rybníčku
tu rybku
baculatou
pohrát si
a bez zájmu
odejít
kfe nedopiju
své sny
nedosním
musím jít...
Přečteno 333x
Tipy 32
Poslední tipující: enigman, Actafool, Danger, Gabrielle, el viento, ZILA78, Markéta Hl., Psavec, Mbonita, Pythonissa__, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)