Hebké ticho
vrnění
předení
jen
naše tajné sny-
o myších a lidech
o peří
něha s drápky
zataženými
s něhou dravce
spinkáme v těsném
objetí
protože tobě se chce...
Vidím muže,
jak usíná s kočkou na svém břiše
/a on je plný tužeb /
kočka se k němu líše
a vrní, jak to jen kočky umí
/ a jeho touhu už nic neutlumí.../