V divočine...
Anotace: Som zvedavý,že či si to naozaj TY...
Vytiahol som svoje posledné eso
srdce červené
Zvládol som Zelené pleso,
lane,skolil jelene
V divočine som celý iný
lane sú krásne živé
tečú mi na ne sliny
viem,že niesú odpudivé...
čí použijem chili?
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Cecilka, CULIKATÁ, takova
Komentáře (2)
Komentujících (2)