Podzimní koutek poezie
Anotace: Podzimní koutek poezie,takový lehce vtíravě nevtíravý..
Nenávratně pryč je i malý střípek léta.
Vzduch je kouřem prosycen..listí hnědne..
podzimní melancholie líbá tvář světa
jehož kůže bledne.
A zas, jako tisíckrát předtím se pohroužíme do svých myšlenek
budeme míjet svoje Já..
pak se v zrcadle vzhlédneme..
Ty prázdné skořápky, o které tolik pečujeme.
a duše chřadnou.
A větry zpívají si..tiše i hlasitě...
,,Daleká....daleká je ještě cesta..
co čeká člověka...
který kráčí ve snách..."
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Mácha, Já sám, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)