Bimbásek
Anotace: smutný to sex zoufalcův
Ještěrčičko ještěřičko
Ty jsi ale čupr číča
Rosičkou sa rozdovádíš
Ret na druhou volá pí
Pod sukní se netrápí
jenže ty níž pružíš pána?
Nu což milá nejsi sama
Ocásek! A vousatý!
Bimbásek mám já a ty!
Přečteno 470x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, Mraveneček, Do Ga
Komentáře (5)
Komentujících (5)