Cesta
Křupavě praská bílý sníh
- noha jej stopou značí
Samota pláně v závějích
a postavy, která kráčí
Zmizelo město, jen plochy bílé
- peřiny krásné Vysočiny
Ve větru zvony - tušení cíle
stroj času už není činný
Hlava prázdná a vymrzlá
led v srdci zvolna taje
Pod sněhem mizí stopy zla
na cestě k šálku čaje...
Přečteno 353x
Tipy 20
Poslední tipující: Houda, Pevya, Gabrielle, Psavec, Ishtar, Anjesis, ziriant, Dota Slunská, Mbonita, 6thSun, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)