Anotace: Věnováno kamarádovi a všem, kteří si své barvy života dokázali najít.
Myslím, že všechno je, však rozhodně NE pesimista
je obdiv síly v člověku, co se stínem jde z místa
je obdiv úsměvů, co rozdává pak slunečnímu třpytu
je obdiv srdečna, co hladí v něze aksamitu
jsou mnohy barevnější než my a vybarvují skvostněji
a to si piš!
jsi srdíčko, hladím Tě!
02.12.2010 10:47:00 | šuměnka