a můžeš s jistotou říct
že neexistuji?
také ne...
pak tedy musíš uznat
že existuje něco
co nevíš
to ano...
nazývej mne tedy entitou
u které přiznáváš její neznalost...
Tohle se mě líbí..ST!
01.12.2010 14:15:00 | xoxoxo
otisky razítek prstů
nakreslí
momenty chápání vlnek
houpající se loďky
bezejména
možná zní tiše někde hodně daleko
jméno
Siréna
či jen zavoněla mařinka
v lahodném čaji..kdo ví..
kraj pod sněhem usímá
a já slyším tam..kdesi..hlas..
01.12.2010 13:55:00 | Mbonita
Ona, žena nemuži…
Prstem jemným v kalužích
Píše vzkazy / čti je rychle /
Než se sněhem zmizí ztichle
Čmárá všude do závějí
Až se chladem prsty chvějí
/ v tvářích horko, v ústech chlad /
„Pojď jen, půjdem´ sáňkovat
Dokud za mne vítr vane
Dokud trochu volna mám
Nasypeme do všech schránek
lidem psaní“: zašeptám…
01.12.2010 13:40:00 | šuměnka